زیتون پروده خوشمزه شمالی!

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده:

زیتون سبز: یک کیلو

مغز گردو: ۲۵۰ گرم

سیر به هر اندازه که دوست دارید.

انار ترش: به اندازه کافی

اب انار: یک لیوان

رب انار: یک قاشق غذاخوری

گلپر: یک قاشق چای‌خوری

چوچاق – سبزی‌ محلی – اگر ندارید نعنای خشک ساییده شده: ۲ قاشق غذاخوری (زیاد شه تلخ میشه)

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه:

۱- ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید.

سپس هسته‌هایش را درآورید.

بعد زیتون‌ها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پرورده‌تان شل و آبکی می‌شود.

۲- حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندان‌های‌تان حس کنید.

۳- حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انار نباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود. انار با گردو فرق می‌کند نباید درسته زیر دندان بیاید.

۴- حالا سبزی محلی را که شمالی‌ها به آن چوچاق می‌گویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید.

اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه می‌اندازد.

۵- سیرها چرخ و یا ریز کنید.

۶- حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتون‌ها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید. اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۷- حالا زیتونی‌را که پرورانده‌اید داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز می‌توانید با غذا میل کنید.

(هی بچشید نمک و ترشیشو هرطور دوس دارین تنظیم کنین)

پست های مرتبط

پلو کباب خوشمزه شمالی!!
خواص زیتون سیاه و زیتون سبز!
گالری عکس زیتون پرورده
گالری عکس زیتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *