خواص زیتون سیاه و زیتون سبز!

زیتون سیاه و سبز میوه آلویی فوق العاده قدرتمند و مفید است که دارای کاربردهای فراوان در پخت و پز بوده

و از مواد اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای محسوب می شود و معمولا به دو رنگ زیتون سبز و سیاه برداشت می گردد.

درخت زیتون گیاهی همیشه سبز و بومی مناطق مدیترانه، آفریقا و برخی نقاط آسیا می باشد.

رشد این درخت محدود است و معمولا بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ فوت رشد نمی کند.

زیتون به صورت خام و یا روغن زیتون قابل مصرف است

و دارای خواص فراوان برای سلامت قلب و عروق، مغز، چشم، استخوان ها و کاهش وزن می باشد.

خواص زیتون برای پوست و مو

۱٫ جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز :

به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده

و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

۲٫ روشن کننده طبیعی پوست

مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون :

به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت می شود.

۳ . ضد آفتاب طبیعی

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید

محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

۴٫ تقویت و افزایش رشد مو

مقادیر بالای مس، آهن و ویتامین E موجود در زیتون باعث افزایش گردش خون در پوست سر و تقویت فولیکول های مو شده

و به افزایش رشد مو کمک می کند.

فواید دارویی و درمانی زیتون سیاه و سبز برای بدن

۵٫ نوزادان و کودکان

زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است که باعث بهبود رشد و تقویت استخوان های نوزادان و کودکان می شود.

زیتون به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.

۶٫ جنین و زنان باردار

زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک می کند.

ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شوند و خطر ابتلا به بیماری در زنان باردار را کاهش می دهند.

ویتامین C موجود زیتون باعث بهبود رشد جنین و تشکیل کلاژن، رگ های خونی، تاندون ها و پوست جنین می شود.

نیاسین و پانتوتنیک اسید موجود در زیتون خطر ابتلا به افسردگی را در زنان باردار کاهش می دهند.

با همه ی این فواید گفته می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند

چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.

۷٫ معده و دستگاه گوارش

میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است

که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

زیتون دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی بوده

و خطر ابتلا به عفونت معده و زخم معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می دهد.

۸٫ یبوست و اسهال

مصرف منظم زیتون به سلامت روده ها کمک کرده و با افزایش پروبیوتیک ها در روده برای پیشگیری و درمان اسهال مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در زیتون باعث افزایش حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

۹٫ کبد چرب

زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند،

مصرف زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیاری های کبد از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

۱۰٫ لاغری و کاهش وزن

رژیم غذایی کم چربی باعث گرسنگی، افزایش پرخوری و در نتیجه چاقی و افزایش وزن می شود،

زیتون حاوی مقادیر بالای چربی های سالم است که اشتها را کاهش داده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

پست های مرتبط

زیتون پروده خوشمزه شمالی!
گالری عکس زیتون سیاه
گالری عکس زیتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *