راههای ساده برای تهیه بادمجان کبابی!!

بسیاری از غذاهای شمالی مانند میرزا قاسمی و کال کباب گیلانی و … با استفاده از بادمجان آن‌هم از نوع کبابی تهیه می‌شوند.
بهترین راه برای کبابی‌کردن بادمجان، استفاده از منقل و آتش است.
اما از آنجایی که بسیاری از افراد به منقل، آتش و یا باربیکیو دسترسی ندارند، ترجیح می‌دهند برای داشتن عطر بی‌نظیر دود، از کنسرو بادمجان کبابی و یا حتی اسانس دود برای تهیه این نوع غذاها استفاده کنند.
خوب است بدانید که کبابی‌ کردن بادمجان آنقدرها هم سخت نیست .
می‌توان از راه‌های دیگری نیز یک بادمجان کبابی عالی تهیه کرد.
در اینجا دو راه مناسب و بدون دردسر برای این کار به شما آموزش می‌دهیم.

کبابی کردن بادمجان روی شعله گاز

  1. برای کبابی کردن بادمجان روی شعله گاز باید ابتدا بادمجان‌ها را خوب شسته و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آن‌ها برود و خشک شوند.
  2. سپس با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش‌ طولی روی بادمجان‌ها زده و آن‌ها را روی شعله پخش‌کن قرار دهید.
  3. وقتی پوست بادمجان‌ها سوخت، آن‌ها را برگردانید تا همه طرف خوب کبابی شوند.
  4. سپس بادمجان‌ها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد به راحتی با دست پوست آن‌ها را جدا کنید.
  • اگر شعله پخش‌کن در دسترس نیست، می‌توانید بادمجان‌ها را مستقیم روی شعله گاز قرار دهید اما در این صورت پوست سوخته بادمجان‌ها روی گاز می‌ریزد و گاز را حسابی کثیف می‌کند و در این صورت دردسر تمیزکردن گاز بعد از هربار کبابی کردن بادمجان را نیز خواهید داشت.

کبابی کردن بادمجان داخل فر

  1. برای کبابی کردن بادمجان‌ها در فر، ابتدا بادمجان‌ها را شسته و خوب خشک کنید.
  2. با چاقو چند سوراخ یا برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید.
  3. کف سینی فر، یک کاغذ روغنی پهن کرده و بادمجان‌ها را داخل آن بچینید.
  4. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  5. سینی فر را به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. در این مدت، هر از گاهی در فر را باز کرده و با احتیاط، بادمجان‌ها  را زیر رو رو کنید.
  7. باید همه جای بادمجان‌ها حسابی برشته و کبابی شود.
  8. حالا سینی را از فر بیرون آورده، کمی صبر کنید تا دمای بادمجان‌ها کم‌تر شود.
  9. سپس به راحتی، با دست پوست آن‌ها را جدا کنید.
  • کبابی‌کردن بادمجان داخل فر راحت‌تر و کم‌دردسرتر از راه‌های دیگر است اما تقریبا خبری از عطر دود نیست و نباید توقع داشت عطری شبیه بادمجانی که روی آتش کباب شده است، داشته باشد.
امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شود.
از این پس برای تهیه غذاهایی که به بادمجان کبابی نیاز دارند، از هر یک از این راه‌‌ها که برای شما راحت‌تر و مناسب‌تر است استفاده کنید.
و از عطر بی‌نظیر دود بهره‌مند شوید.

طرز پوست کندن بادمجان کبابی

برای پوست کندن بادمجان کبابی بهتر است بعد از کبابی کردن بادمجان‌ها آن‌ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
به این ترتیب پوست سوخته آن‌ها راحت‌تر جدا می‌شود.
  • می‌توانید بادمجان‌های کبابی را بعد از سرد‌شدن، چند ثانیه زیر شیر آب نگه دارید تا تکه‌های پوست آن‌ها با آب برود و بعد بقیه را با دست جدا کنید که البته این کار مقدار زیادی از گوشت بادمجان را نیز از بین می‌برد و تا حدی طعم بادمجان را می‌گیرد.
  • یا اینکه می‌توانید خیلی راحت دستکش به دست کرده و پوست بادمجان‌ها را با دست بگیرید.
ار هر یک از راه‌ها که راحت‌تر هستید استفاده کنید.
و بعد از پوست کندن بادمجان‌های کبابی، آن‌ها را برای ساطوری کردن یا فریزکردن آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *