در بارداری تخم مرغ بخورید!

تخم مرغ حاوی کولین است ، ماده ای که همچنین در گوشت قرمز، ماهی، مرغ و آجیل یافت می شود ،
کولین حافظه و توانایی ذهنی نوزاد را افزایش می دهد .
براساس گزارش دیلی میل مادران باردار ۲ برابر بیشتر بایستی مواد غذایی حاوی کولین را مصرف کنند .
کولین جزئی از ویتامین های گروه B می باشد (Vitamin B4) .
کولین برای متابولیسم و سوخت و ساز چربی لازم است
و برای سوزاندن چربی در بدن مصرف می شود.
این ماده بسیار مهم می باشد.
اگر مقدار کولین در بدن شما خیلی کم باشد، چربی اضافی در کبد جمع می شود.
منابع کولین عبارت است از:دل و جگر گاو، زرده تخم مرغ، گل کلم، خیار و بادام زمینی.
توصیه ها ۴۸۰ میلی گرم از این مواد مغذی در روز برای مادران باردار تعیین کرده بود.
با این حال، مطالعات نشان می دهد تقریبا دو برابر این مقدار برای نتایج مطلوب مورد نیاز است؛
به طور متوسط یک زرده تخم مرغ حاوی ۱۱۵ میلی گرم کولین است.
متخصصان تغذیه تخم مرغ را برای زنان باردار توصیه می کنند،
اما هشدار می دهند که نباید از تخم مرغ خام و نیمه پخته برای این گروه استفاده شود زیرا خطر ابتلا به سالمونلا را ایجاد می کند.

یک زن حامله در طی کل دوران بارداری خود باید چه مقدار تخم مرغ مصرف کند؟

بنا به گزارش سازمان بهداشت، اندازه مواد مغذی موجود در یک تخم مرغ باور نکردنی است،

چون زرده تخم-مرغ حاوی حدود ۱۸۵ میلی گرم کلسترول می باشد.

یک فرد بزرگسال می تواند نزدیک به ۳۰۰ میلی گرم از این ماده غذایی را در هر روز مصرف کند.

اما، در دوران بارداری، مصرف دو عدد تخم مرغ در روز ممکن است بیش از مقدار توصیه شده بوده

و کلسترول زیادی را برای بدن زنان حامله به دنبال داشته باشد.

بنابراین، در صورت مصرف دو عدد تخم مرغ در روز، زنان حامله باید سعی کند تا از مصرف غذاهای دیگر که دارای کلسترول بالایی هستند، خودداری کند.

در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف دو عدد تخم مرغ در روز، چربی مورد نیاز برای بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد را به طور کامل تامین خواهد کرد.

اما فراموش نکنید که خوردن ۱-۲ عدد تخم مرغ در هر هفته برای هیچ زن بارداری مضر نیست.

با این حال، یادتان باشد که اگر شما به عنوان یک زن جوان و حامله، دارای اضافه وزن بوده و یا مبتلا به کلسترول خون بالا هستید،

خوردن تخم مرغ در هر روز از دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به عوارض مختلف این دوران را در بدن شما افزایش دهد.

به گفته موسسه بهداشت جهانی:

“زنان حامله ای که دارای اضافه وزن هستند، باید مصرف زرده تخم مرغ را به یک عدد در سه تا چهار هفته محدود کنند. در واقع، بهترین گزینه برای مصرف این افراد، سفیده تخم مرغ است. اما بهتر است زنان باردار قبل از مصرف سفیده تخم مرغ هم با پزشک متخصص زنان و زایمان معالج خود مشورت کنید.”

پست های مرتبط

گالری عکس تخم مرغ (۲)
گالری عکس تخم مرغ
گالری عکس تخم مرغ رسمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *