یک زن حامله در طی کل دوران بارداری خود باید چه مقدار تخم مرغ مصرف کند؟
بنا به گزارش سازمان بهداشت، اندازه مواد مغذی موجود در یک تخم مرغ باور نکردنی است،
چون زرده تخم-مرغ حاوی حدود ۱۸۵ میلی گرم کلسترول می باشد.
یک فرد بزرگسال می تواند نزدیک به ۳۰۰ میلی گرم از این ماده غذایی را در هر روز مصرف کند.
اما، در دوران بارداری، مصرف دو عدد تخم مرغ در روز ممکن است بیش از مقدار توصیه شده بوده
و کلسترول زیادی را برای بدن زنان حامله به دنبال داشته باشد.
بنابراین، در صورت مصرف دو عدد تخم مرغ در روز، زنان حامله باید سعی کند تا از مصرف غذاهای دیگر که دارای کلسترول بالایی هستند، خودداری کند.
در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف دو عدد تخم مرغ در روز، چربی مورد نیاز برای بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد را به طور کامل تامین خواهد کرد.
اما فراموش نکنید که خوردن ۱-۲ عدد تخم مرغ در هر هفته برای هیچ زن بارداری مضر نیست.
با این حال، یادتان باشد که اگر شما به عنوان یک زن جوان و حامله، دارای اضافه وزن بوده و یا مبتلا به کلسترول خون بالا هستید،
خوردن تخم مرغ در هر روز از دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به عوارض مختلف این دوران را در بدن شما افزایش دهد.
به گفته موسسه بهداشت جهانی:
“زنان حامله ای که دارای اضافه وزن هستند، باید مصرف زرده تخم مرغ را به یک عدد در سه تا چهار هفته محدود کنند. در واقع، بهترین گزینه برای مصرف این افراد، سفیده تخم مرغ است. اما بهتر است زنان باردار قبل از مصرف سفیده تخم مرغ هم با پزشک متخصص زنان و زایمان معالج خود مشورت کنید.”