درمان بیماری قلبی با مصرف سیر ترشی کهنه!

سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد.

سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوش طعم بوده و عطر دلچسبی هم دارند.

خواص سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای آن بسیار بیشتر است .

و برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا مفید می باشد.

البته به شرطی که در خوردن آن اعتدال را رعابت نمود.

خواص سیر ترشی کهنه هفت ساله

با اینکه سیر تازه خواص زیادی دارد اما خواص ترشی آن به خواص سیر بسیار نزدیک می باشد.

هر چه این ترشی عطر بیشتری داشته باشد خواص آن هم بیشتر می شود.

طرز تهیه سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد.

این ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای متفاوت بوده و در نتیجه فواید بیشتری هم دارد.

نوع کارخانه ای با قرار گرفتن در طی فرآیند پخت، درست می شود.

بدین جهت خواص دارویی سیر ترشی تا حدود زیادی از بین می رود زیرا سیر به هنگام پختن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهد.

درمان بیماری قلبی

سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد سمی مثل نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آن ها می شود ، اما این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

ترکیبات گوگردی موجود در سیر وقتی در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گاز وارد خون شده و باعث ایجاد بوی بد در دهان و سیستم تنفسی شخص می شود. یکی از فواید سیر ترشی بودار این است که با وجود اینکه حاوی نرکیبات گوگردی می باشد، اما باعث ایجاد بوی تند سیر در شخص نمی شود. سیر خام را پس از پوست کندن برای ۳۰ دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی نیز خواص درمانی سیر به دلیل فرآیندی که دارد تا تهیه  می شود، آزاد می گردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *