تربچه قرمز و خواص بی نظیر آن برای سلامتی!

تربچه، صیفی کم چرب بدون چربی و کلسترول است.

مهم ترین ماده غذایی موجود در این گیاه فیبر غذایی است.

تربچه از نظر طب قدیم

تربچه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمان های بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها به کار می رفته است.

خواص بینظیر تربچه

درمان یرقان

یرقان (زردی) :

تربچه برای کبد و معده بسیار مفید است و سم‌زدای بسیار خوبی است و خون را تصفیه می‌کند.

این ترب قرمز در بیماری یرقان به طور شگفت‌آوری به پاکسازی بیلیروبین از خون کمک می‌کند و همچنین تولید آن را نیز تنظیم می‌کند.

علاوه بر این با افزایش اکسیژن در خون از تخریب سلول‌های قرمز جلوگیری می‌کند. تربچه (ترب) سیاه برای یرقان مفیدتر است.

برگ‌های این ترب قرمز نیز برای درمان یرقان بسیار مفید هستند.

 برای کبد

کبد و کیسه‌ی صفرا :

  این ترب قرمز بطور خاص برای کبد و صفرا بسیار مفید است .

جریان صفرا و بیلیروبین، اسیدها، آنزیم‌ها را تنظیم می‌کند و بیلیروبین را از خون می‌زداید و کبد را سم‌زدایی می‌کند. علاوه بر این، تربچه حاوی آنزیم‌هایی شبیه به مایروسیناس، دیتاستاز، استئار است که از کبد و کیسه‌ی صفرا در مقابل عفونت‌ها و زخم‎ها پیشگیری می‌کند.

اشتها اور بودن

 ترب سرشار از ویتامین های A , B , C  و دارای فسفر است ولی ارزش غذایی ندارد .

این گیاه دارای ماده ای بنام سولفورافن است که دارای خواص اشتها اور قوی ای می باشد .

ترب های بزرگ و سفید یا سیاه و تربچه های نقلی قرمز دارای ۱۰ نوع املاح معدنی می باشد .

ترب و تربچه اشتها اورند و دارای اثر معالج در درمان یرقان ، بیماری نرمی استخوان و دفع رسو بات صفراوی است .

 لاغری

این گیاه که غنی از فیبر، آب و حاوی میزان پایین کربوهیدرات قابل هضم است.

مصرف آن به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.

با تب ایجاد شده از عفونت مقابله می کند.

علاوه بر خاصیت هایی که ذکر شد، تربچه سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و گردش خون را بهبود می بخشد.

 پوست ومو

جریان خون را به سوی مو می کشاند و باعث تقویت پیاز مو می شود و از این رو برای تقویت و روییدن مویی که ریخته شده، مفید می باشد.

پست های مرتبط

خواصی از تربچه که تاکنون نمی دانستید!
گالری عکس سبزیجات تازه
گالری عکس تربچه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *