بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد.
این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.
امکان ندارد که به اصفهان سفر کنید و سراغ بریانی مشهور این شهر را نگیرید.
غذایی با اصالت اصفهانی که بسیار محبوب است.
ظاهر بریانی، شبیه همبرگر است که به کمک گوشت گردن گوسفند، جگر سفید، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه طبخ میشود.
بریانی از مهمترین مظاهر شکم گردی در اصفهان است.
روش طبخ بریانی به سبک اصفهانی
در اصفهان پخت مرسوم بریان به این شکل است که گوشت گردن گوسفند به همراه دنبه و پیاز در آب پخته میشود
و این مخلوط پخته شده را در نهایت چرخ کرده و معمولاً این مخلوط را به همراه زعفران، نعنای خشک و نمک و فلفل، مجدداً چرخ میکنند.
حالا نوبت کفگیرهای مخصوص اصفهانی برای سرخ نمودن این غذای خوشمزه است.
در مرحلهی آخر جگر سفید را هم بعد از پختن و چرخ کردن، سرخ میکنند
و از آن به هنگام سرو در کنار بریونی استفاده میکنند.
خلال بادام، گردو و دارچین که روی این غذای لذیذ بهمنظور تزئین استفاده میشود؛
به خوشطعم شدن دوچندان آن نیز کمک بسیاری خواهد کرد.
این غذا را در بهترین رستورانهای اصفهان بههمراه نان سنگک و سبزی تازه و دوغ میل کنید