ایده های تزیین خرما!

خرما این میوه کهن و شگفت انگیز که بارها نام آن در قرآن آمده است زینت بخش بسیاری از سفره و مراسمات ایرانی و اسلامی است ،

خرما در کنار زولبیا و بامیه قابل توصیه ترین و مفید ترین غذا برای افطاری ست

و در مجالسی مثل مجلس ختم و ترحیم کام تلخ عزادارن را شیرین امیکند ،

همچنین در سفره های و آیین های مذهبی مثل روضه ها اغلب در کنار چای دلچسب روضه سرو میشود

و در مزار رفتگان ، بازماندگان را به خواندن فاتحه ای دعوت میکند .

ایده های جالب تزیین خرما

تزیین خرما با استفاده از پودر نارگیل از تزیینات محبوب در میان مردم است

همچنین برای اینگونه تزیینات می توانید از پودر پسته، پودر دارچین، گل محمدی و … نیز استفاده کنید.

شکلات تلخ:

یکی دیگر از تزیینات زیبا و متفاوت برای خرما، استفاده از شکلات تلخ است. برای این کار ابتدا خرماها را در ظرف مورد نظر بچینید سپس شکلات را روی بخار آب کتری قرار داده تا آب شود بعد آن را روی خرماها ریخته و اجازه دهید تا یخ ببندد.

استفاده از پودر نارگیل

تزیین توپی خرما یک تزیین مجلسی و بسیار مناسب است. برای این کار ابتدا خرما را دانه کرده و پوسته ی آن را جدا کنید بعد خرماها را به خوبی له کنید در اینجا می توانید از مغرها نیز برای خوش طعم شدن آن استفاده نمایید. در نهایت مقداری از مواد را برداشته و به شکل توپ های متوسط درآورده و در پودر نارگیل یا پودرهای دیگر غلتانده و در دیس مورد نظر بچینید.

پست های مرتبط

خرما و خواص بی نظیر آن!
گالری عکس خرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *