آدامس ، مفید یا مضر؟؟؟

شاید شما یکی از طرفداران جویدن آدامس باشید و روزانه از آن استفاده کنید و در مقالات متعددی شاید شنیده و خوانده باشید که آدامس می تواند برای بدن مضر باشد و نباید از آن استفاده کنید.

استفاده از آدامس تنها باید در میزان مناسب باشد و زمانی می تواند مضر باشد که شما به میزان زیادی از آن استفاده کنید .

و زمانی می تواند کاملا مضر باشد که تاریخ انقضای آن پایان یافته باشد.

هدف از این بحث این نیست که باعث ایجاد رعب و وحشت در شما شود ، بلکه تنها قصد ما از این مقاله این است که به آگاهی شما بیفزاییم.نوشتن رپورتاژ آگهی

نوشتن رپورتاژ آگهی
زمانیکه شما از آدامس استفاده می کنید و در دهانتان می گذارید،
به دلیل شیرین بودنش و بافت خاص خودش می تواند به مرور زمان باعث اعتیاد در شما شود و نتوانید به مرور زمان آنرا ترک نمایید.

آدامس جویدنی چیست؟

آدامس جویدنی نرم، از مواد لاستیکی که برای جویده شدن طراحی شده است اما نباید بلعیده شود.

دستور العمل در میان مارک ها متفاوت است اما مواد تشکیل دهنده اساسی همه آدامس ها در زیر آورده می شود:

صمغ ها:

غیر قابل هضم هستند و از پایه لاستیک است که کیفیت جویدنی به صمغ می دهد.

رزین:

معمولاً برای تقویت لثه اضافه شده و آنها را با هم نگه می دارد.

پرکننده:

پرکننده، مانند کربنات کلسیم یا تالک که برای بافت لثه استفاده می شود.

نگهدارنده:

این برای گسترش عمر مفید اضافه می شود. محبوب ترین انتخاب یک ترکیب آلی به نام بوتیلات هیدروکسی تولوئن (BHT) است.

نرم کننده ها:

این برای حفظ رطوبت و جلوگیری از سخت شدن لثه استفاده می شود.

آنها می توانند شامل واکس هایی مانند پارافین و یا روغن های گیاهی باشند.

شیرین کننده ها:

محبوب ترین آنها عبارت از نیشکر، چغندر قند و شربت ذرت می باشد.

برای لثه های بدون قند از قند الکل مانند زایلیتول یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام استفاده می شود.

طعم دهنده:

برای عطر و طعم مورد نظر اضافه می شود آنها می توانند طبیعی یا مصنوعی باشند.

اکثر تولید کنندگان آدامس دستورالعمل دقیق خود را به صورت یک راز نگه می دارند آنها اغلب ترکیبات خاصی مانند صمغ، رزین، پرکننده، نرم کننده و آنتی اکسیدان ها بر “پایه صمغ” به آن اضافه می کنند.

همه مواد مورد استفاده در فراوری آدامس باید از “درجه مواد غذایی” و طبقه بندی مناسب برای مصرف انسان باشد.

آیا مواد تشکیل دهنده در آدامس بی خطر است؟

به طور کلی، آدامس ایمن نظر گرفته شده است. با این حال، برخی از مارک های آدامس حاوی مقادیر کمی از مواد تشکیل دهنده مورد بحث است.  حتی در این موارد، به طور کلی مقدار بسیار پایین تر از مقادیر آسیب رسان است.

فواید جویدن آدامس

مصرف آدامس فواید سلامتی زیادی دارد که در این مقاله به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

یکی از مهمترین محاسن جویدن آدامس سلامت دندان ها می باشد که محققان عقیده دارند این کار باعث کاهش احتمال پوسیدگی دندان می شود .
اگر این روز ها فراموشکار شده اید و نمی توانید اطلاعات تازه را به ذهن بسپرید، سراغ آدامس جویدن بروید.

محققان می گویند این کار بر ضربان قلب و جریان خونتان تاثیر می گذارد و به مغزتان توان بیشتری برای به خاطرسپردن و بازیابی اطلاعات می دهد .
شاید جویدن آدامس، با حرکات اغراق شده فک و دهان، رفتاری پسندیده نباشد اما اگر بتوانید حرکات چهره تان را در زمان آدامس جویدن کنترل کنید، می توانید بدنتان را از فواید بسیاری بهره مند کنید .

حافظه تان مثل ساعت کار می کند
اگر این روز ها فراموشکار شده اید و نمی توانید اطلاعات تازه را به ذهن بسپرید، سراغ آدامس جویدن بروید.

محققان می گویند این کار بر ضربان قلب و جریان خونتان تاثیر می گذارد

و به مغزتان توان بیشتری برای به خاطرسپردن و بازیابی اطلاعات می دهد.

گذشته از این، محققان می گویند با جویدن آدامس می توانید هوشیاری تان را افزایش دهید و بهتر روی کارهای تان تمرکز کنید .

پست های مرتبط

انجیر خشک و خواص بی نظیر آن برای سلامتی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *