گالری عکس ژله رولتی

یکی از بهترین انواع ژله برای پذیرایی از مهمانها و اعضای خانواده ها در مهمانی ها و مراسم ها، ژله رولتی می باشد. این ژله علاوه بر زیبایی و راحتی در سرو، هنگام تهیه هم دستور العملی ساده دارد و در کمترین زمان ممکن تهیه می شوند.

دستور تهیه ژله رولتی با بستنی بدین شرح می باشد.

ابتدا یک بسته زله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و به روش بن ماری روی بخار آب کاملا هم میزنیم تا تمامی دانه های ژله در آب حل شوند. سپس کمتر از یک لیوان بستنی را به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم. روش هم زدن باید آرام باشد تا ژله و بستنی جدا بمانند و کاملا با هم ترکیب نشوند. هم میتوان بستنی را از قبل خارج از یخچال قرار داد تا نرم شود و یا از یخچال در بیاریم و به ژله اضافه کنیم.

یک سینی یا طرف مستطیلی در حدود ۲۰* ۳۰ انتخاب میکنیم و روی ظرف را با سفلون میپوشانیم و ژله را روی سلفون میریزیم سپس به مدت کمی بیشتر از ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. سپس از یخچال خارج کرده و به صورت نواری با چاقو برش میدهیم و سپس رول میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم. اگر بخواهیم رولها را به صورت گل رز در بیاریم برش های نواری را به صورت دالبری ایجاد میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *