یکی از بهترین انواع ژله برای پذیرایی از مهمانها و اعضای خانواده ها در مهمانی ها و مراسم ها، ژله رولتی می باشد. این ژله علاوه بر زیبایی و راحتی در سرو، هنگام تهیه هم دستور العملی ساده دارد و در کمترین زمان ممکن تهیه می شوند.
دستور تهیه ژله رولتی با بستنی بدین شرح می باشد.
ابتدا یک بسته زله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و به روش بن ماری روی بخار آب کاملا هم میزنیم تا تمامی دانه های ژله در آب حل شوند. سپس کمتر از یک لیوان بستنی را به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم. روش هم زدن باید آرام باشد تا ژله و بستنی جدا بمانند و کاملا با هم ترکیب نشوند. هم میتوان بستنی را از قبل خارج از یخچال قرار داد تا نرم شود و یا از یخچال در بیاریم و به ژله اضافه کنیم.
یک سینی یا طرف مستطیلی در حدود ۲۰* ۳۰ انتخاب میکنیم و روی ظرف را با سفلون میپوشانیم و ژله را روی سلفون میریزیم سپس به مدت کمی بیشتر از ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. سپس از یخچال خارج کرده و به صورت نواری با چاقو برش میدهیم و سپس رول میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم. اگر بخواهیم رولها را به صورت گل رز در بیاریم برش های نواری را به صورت دالبری ایجاد میکنیم.