ذرت مکزیکی، محبوب ایرانی ها

ذرت مكزیكی یكی از تنقلاتی است كه چند سالی در سبد غذایی مردم جای گرفته

و اغلب خانواده‌ها به دلیل طعم و مزه مطلوب از آن به عنوان یك میان وعده غذایی استفاده می‌كنند.

این روند استقبال به‌گونه‌ای است كه طبع نسل جوان نیز دیگر به كمتر از ذرت مكزیكی رضایت نمی‌دهد.

این خوراكی معمولا به اشكال متنوعی مثل كنسروی، بخارپز، كبابی واخیرا مكزیكی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

كه بهترین نوع‌آن بخار پز خانگی است.

پختن ذرت نه تنها باعث كاهش مواد مغذی آن نمی‌شود بلكه خاصیت آنتی اكسیدانی آن را نیز افزایش می‌دهد.

الان در این سال‌های اخیر پشمک جای خودش را به ذرت مکزیکی داده است.

امروزه و حتی در خیابان از جلو مراکز خرید و … می‌گذریم.

کیوسک‌های ذرت فروشی و بوی ذرت و پنیر که به مشاممان می‌رسد توجه‌مان را به خودشان جلب می‌کند.

دیدن جوان‌هایی که این کیوسک‌های ذرت مکزیکی پاتوق آنها شده است به ما نشان می‌دهد که ذرت مکزیکی یک نوع خوراکی است که نه شما برای کودکان بلکه برای بزرگتر‌ها هم جذابیت دارد.

این جذابیت بیشتر برای رنگ و لعابی است که به این ذرت‌ها اضافه می‌کنند.

 ذرت اساساً یکی از غلات سرشار از ویتامین‌های A,B,C است. آنتی‌اکسیدان موجود در ذرت خاصیت ضدسرطان دارد.

از کی ذرت محبوب ایرانی ها شد؟

 مکزیکی‌ها اولین افرادی بودند که نوعی از دانه‌های ذرت را پرورش دادند. و متوجه شدند که با حرارت مستقیم پف می‌کند.

شاید هم به همین خاطر باشد که خیلی‌ها لغت شکوفه ذرت را جایگزین پاپ کورن کرده‌اند.

مکزیکی‌ها و هندی‌ها طرفدار پر و پا قرص این خوراکی‌‌اند.

به همین خاطر ذرت مکزیکی ۱۵۰ دستور پخت مختلف است.

در این هم ذرت مکزیکی جزء تنقلات پرطرفدار است.

ولی طرز پخت متفاوتی با سایر کشورهایی که ذرت مکزیکی در کیوسک‌های آنجا به فروش می‌رسد دارد.

ماده‌ای در ذرت “مکزیکی” که با حرارت مضر می‌شود!

معمولا پنیر را در آب قرار می‌دهند تا سالم گردد اما پنیرهای پیتزا را حرارت می‌دهند که این امر مشکلاتی را برای سلامتی به وجود می‌آورد.

 به هیچ عنوان مصرف ذرت مکزیکی را توصیه نمی‌کنم چون در آن از سس‌ها و ادویه‌های غیراستاندارد استفاده شده است و سس مایونزی که در آن به کار برده شده مضر است و به سم کبد مشهور می‌باشد ذرت اگر به طور مناسبی مصرف گردد و نمک زیادی نداشته باشد می‌تواند میان وعده خوبی محسوب شود.

 پنیر پیتزا اگر در شرایط بهداشتی تهیه شود می‌توان به مقدار کم از آن استفاده کرد اما در ذرت‌های مکزیکی معمولا از پنیرهای باز به کار می‌رود که بهداشتی نیستند.

پست های مرتبط

گالری عکس ذرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *