گلابی پر خاصیت!

گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است.

گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند. و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند.

گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز می باشد.

گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید.

گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می گویند.

گونه های مختلف گلابی طعم های گوناگون از ترش تا شیرین دارند . این میوه حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم و روی است. چون گلابی میوه ای آبدار و حاوی ویتامین C می باشد ، در زیبایی پوست شما بسیار مؤثر است. یکی از خواص گلابی ملین بودن آن است . همچنین دانه های ریزی که در موقع خوردن گلابی زیر دندان احساس می کنید، برای دفع مواد زائد بدن بسیار مؤثر است.

خواص گلابی

این میوه عالی و گوارا و پرآب است که خاصیت لینت دهندگی دارد.

افرادی که یبوست دارند سعی کنند ۱ تا ۲ عدد گلابی در روز بخورند و بلافاصله ۱ لیوان آب ولرم بنوشند که خاصیت ملین آن قوی تر شود.

میوه ای است که به آسانی هضم و جذب بدن می شود.

 دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است.

این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود.

از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

پوست این میوه که در معرض نور خورشید قرار دارد ، از نظر ویتامین ها غنی تر است.

به علاوه قسمت عمده فیبر این میوه در پوست آن است ، لذا نباید هنگام خوردن ، پوست آن را جدا کنید.

کسانی که مبتلا به فشار خون هستند ، اگر به طور مرتب این میوه را بخورند خون آنها تصفیه خواهد شد .

گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است .

تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می کند.

به همین جهت افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می توانند از آن بهره زیادی ببرند.

پست های مرتبط

گالری عکس گلابی (۲)
گالری عکس گلابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *