گردوی تازه و خیس بسیار لذیذ است و خیلی از افراد تمایل به خوردن آن دارند.
اما به دلیل اینکه پوست سبز گردو، دست را سیاه میکند. خیلی از افراد به سمت آن نمیروند.
پوست کندن گردوی تازه همیشه باعث دردسر میشود. و لکه هایی روی پوست ایجاد میکنند که به راحتی از بین نمیروند .
همیشه قبل از پوست کندن گردو دستکش دستتان کنید .
از مواد پاک کننده قوی مانند سفید کننده استفاده نکنید زیرا فقط به پوست شما آسیب وارد میکنند .
روش های زیر برای از بین بردن لکه های پوست گردو توصیه میشود .
ترفند یک :
برای پاک کردن این لکه روی دست از برگ خود درخت گردو کمک بگیرید.
بدین صورت که با مالش روی لکهها و شستشوی مرتب آن میتوانید تا حد زیادی رنگ را پاک کنید.
ترفند دو :
با استفاده از سرکه، شیر و آبغوره و شستشوی قسمتهای لک شده با آنها میتوان لکهها را کم رنگتر کرد .
ترفند سه :
میتوانید از کرمهای لایه بردار استفاده کنید.
و بعد از پوست کندن گردو با این کرمها رنگ برجای مانده بر دستتان را پک کنید.
ترفند چهار:
آبلیمو را روی دستان خود ریخته سپس ۲ قاشق غذاخوری نمک را روی دستانتان بپاشید سپس دستانتان را به یکدیگر بمالید تا لکه ها کاملا از بین بروند .
در صورتیکه این روش لکه ها را کامل از بین نبرد روش بعدی را امتحان کنید .
ترفند پنج:
یک مسواک قدیمی برداشته و خمیر دندان روی آن بمالید سپس با حرکات چرخشی روی دست خود بکشید و تا از بین رفتن کامل لکه ها اینکار را ادامه دهید .
ترفند شش:
۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین را با ¼ لیوان مایع ظرفشویی مخلوط کنید سپس با یک مسواک کهنه آن را با حرکات چرخشی روی دستتان بمالید .