گلهای زعفران ارغوانی ، منظم و شامل لوله ای دراز است كه به سه گلبرگ و كاسبرگ منتهی می شود. نام علمی این گیاه Crocus sativus است. زعفران خیلی مرغوب قسمت كلاله گل یعنی قسمت انتهایی خامه است و میله خامه ، زعفران درجه دو و نامرغوب را تشكیل میدهد . برداشت زعفران بدین ترتیب است كه قسمت كلاله هر گل را بر میدارند و بین كاغذ قرار می دهند تا خشك شود و سپس بستهبندی می كنند .
برخی خواص گلبرگ زعفران
– کاهش فشار خون
– در مان افسردگی
– دارای خاصیت آنتی اکسیدانی
– جلوگیری از سرطان کبد
– تسهیل در قاعدگی
-جلوگیری از نابینایی