گالری عکس غوره

غوره میوه نارس انگور  است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند می باشد .

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .

هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری كنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

خواص غوره

 ۱- غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است.

۲- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.

۳- مفرط مفید است آب غوره برای درمان چاقی

۴- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند

۵ – آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است

۶ – حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

۷ – آبغوره تقویت کننده است.

۸ – برای برطرف کردن ورم گلو  ، آب غوره قرقره کنید .

۹ – برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .

۱۰ – آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود .

۱۱– ترشی غوره نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *