شیر کاکائو شیری است که به آن شکلات یا کاکائو و شیرین کننده اضافه شده است. کاکائو محصولی است که از ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح مصرف می شده و امروزه به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است. کاکائو غنی از زیر گروه هایی از فلاوونوئیدها است که به عنوان فلاونول نامیده می شوند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، اگر چه اندازه گیری زیست دسترسی فلاوونوئیدها در انسان مشکل می باشد، اما مصرف کاکائو در انسان همراه با افزایش سلامت گزارش شده است.
در یک مجموعه تحقیقاتی شامل چهار پژوهش مختلف که در کنفرانس این هفته کالج طب ورزش آمریکا ارائه شده است، محققان دریافتند که شیر شکلات خاصیت شفابخش و تقویت کننده دارد و به بازسازی ماهیچهها کمک میکند. این نوشیدنی بویژه با نوشیدنیهای ورزشی کربوهیدراتی مقایسه شده است.
بر اساس این پژوهش جدید، نوشیدن شیر شکلات بدون چربی پس از تمرین ورزشی میتواند به احیای بدنو تقویت دوباره آن کمک کند. مصرف این نوشیدنی سبب میشود که بدن برای انجام تمرینات بعدی دوباره آماده شود.
شاید جالب باشد بدانید که بر خلاف باور عموم، افزودن پودر کاکائو یا شکلات به شیر، جذب کلسیم شیرا را کاهش نمیدهد.