گالری عکس شیرینی مشهدی

مواد لازم

آرد: ۶۰۰ گرم(۵ پیمانه)

مارمالاد یا ژله مغزی: به مقدار لازم

تخم مرغ: ۱ عدد

عسل گرم: ۶۰ گرم(۲ ق غ سر پر)

وانیل: مقداری

شیر: ۶۰ گرم(۱/۴ پیمانه)

روغن جامد: ۳۰۰ گرم(۱ پیمانه +۱/۳ پیمانه)

پودر قند: ۱۰۰ گرم(۱۰ ق .غ)

طرز تهیه

روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود.به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن) بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر. خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه.
* خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
خمیر ی که در تصویر میبینید سفید هستش ولی اگه مثل من از نوع زعفرانی استفاده کنید رنگ بهتر و عطر و طعم خیلی عالی خواهد داشت  بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت ۲ میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )

* در سینی فر چیده به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.
* بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.

با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

پست های مرتبط

گالری عکس شیرینی نارگیلی
گالری عکس شیرینی کشمشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *