مواد لازم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر قند و خامه برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفیدو کش دار شود. سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید آرد الک شده را به آن اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید درون سینی فر را کاغذ بیاندازید از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین ( حدود ۳ سانت ) بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است قرار دهید این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند از فر خارج کنید بعد از تامل ۵ دقیقه از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود شیرینی را به پشت برگردانید و ازخامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگره دار ریخته اید روی آن بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید روی آن را پودرقند بپاشید شیرینی آماده است.