کاچی، دسر اصیل ایرانی!

قیماق یا همان کاچی از جمله غذاهای سنتی به حساب می آید که در بسیاری از مناطق  ایران  پخت می شود.

این غذا به خاطر قرار گیری در زمره غذاهای شیرین در وعده صبحانه نیز صرف می شود.

در اکثر نقاط آذربایجان قویماق غذایی است که بعد از روز اول زندگی زناشویی از طرف خانواده عروس به خانه زوج جوان برای میل در وعده صبحانه برده می شود.

در اکثر نقاط این خطه کاچی به عنوان اولین غذا بعد از زایمان محسوب می شود.

کاچی غذایی فوق‌العاده است که در فرهنگ سنتی ایران برای بازتوانی زنان ایرانی طراحی شده است.

خواص درمانی آن عبارتند از :

انرژی زایی، تقویت جسم و روح، درمان کم‌خونی، تقویت عمومی زنان بعد زایمان، مفید برای بعد از دوران نقاهت، مفید برای قاعدگی‌‌‌‌‏های شدید.

در ترکیبات ادویه کاچی از زردچوبه، زیره، دارچین و زنجبیل به مقدار مساوی استفاده می‌شود.

کاچی طبیعتی بسیار گرم دارد و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست.

اگر فشار خون بالا دارید در خوردن این کاچی احتیاط کنید

و برای جلو گیری از بالا رفتن فشار خون بعد از مصرف آن، از عرق بیدمشک یا بهار نارنج استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کاچی :

آرد : ۲۰۰ گرم

روغن : ۲۰۰گرم

شکر : ۴۰۰گرم

آب : ۶/۵ لیوان

گلاب : ۱ لیوان

زعفران : به مقدار لازم

ادویه کاچی  : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا شکر آب شود و کمی زعفران و در انتها گلاب را اضافه کنید.

آرد را در تابه سرخ کرده تا خامی آن از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد. بعد آن را الک کنید.

سپس ادویه قیماق را به آن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید

و هم بزنید تا روغن با آرد کاملا مخلوط شود.

سپس شهد آب شکر را آرام آرام به آن اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا یکنواخت شود

و بعد از اینکه جا افتاد از روی اجاق بدارید و در ظرف سرو غذا بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *