پشمک و خواصی بینظیر از آن که نمی دانستید!!

پشمک نوعی شیرینی با ترکیبات آرد ، شکر، روغنهای گیاهی، هل، وانیل، پودر کاکائو، زعفران و افزودنی های دیگر می باشد.

آنها دارای بافتی به صورت الیاف و رشته های باریک است که به راحتی در دهان قابل حل می باشد.

خواص پشمک

شکر موجود در آن با توجه به خاصیت آرام بخشی باعث افزایش قدرت تمرکز مغز می شود

و در بهبودی بیشتر زخم بسیار تأثیر گذار است.

آرد باعث جلوگیری از اسهال و اسهالی که از خوردن دارو به وجود می آید می شود و برای ترمیم کردن خراش روده ها مفید است.

هل موجود در پشمک علاوه بر تقویت کردن بدن باعث سرحال شدن شده

و روحیه خوش بینی را ایجاد می کند.

فواید

قند موجود در آن دارای کربوهیدرات های ساده ای می باشد که کالری آن ها نسبت به شیرینی های دیگر کمتر است.

پشمک دارای کالری، چربی، سدیم، شکر و کلسترول کمتری نسبت به دیگر خواراکیها است

لذا می توان به عنوان یک شیرینی و دسر سالم تر آنرا مصرف کرد.

پشمک به تولید رگ های خونی جدید کمک می کند.

من همیشه فکر میکردم که پشمک برای شما مضرر است.

ولی یاتوجه به تحقیقات دانشگاه کورنلاین خوراکی خوشمزه می تواند ذوب شود تا رگ های خونی مصنوعی تولید کند.

خب پس شاید اکنون وقت آن نیست که در خانه برای ماشین های پشمک سازی هزینه کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *