نبات و خواص درمانی فوق العاده آن در سلامت افراد

خواص درمانی

• نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

• نوعی از آن که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

• نوع زعفرانی آن تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

• در گذشته برای افرادی که به علت کهولت سن دچار کم حواسی می شدند. چای نبات و آب جوش نبات داغ توصیه می شده است.

• برای درمان تنگی نفس، تپش قلب و کرم های کدو  یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف این نوع شیرینی توصیه می شود.

• نبات داغ در تسکین درد پشت،کمر، ناحیه شکم و پا درد بسیار موثر است.

• از آنجا که از نشانه های بلغم، نقرس، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی، لقوه و رعشه است. مصرف مرتب نبات (به شکل های مختلف با چایی یا آب جوش) جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.

• کسانی که تکرر ادرار دارند یا مثانه ی آن ها ضعیف شده و اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند، در روز مقداری نبات در دهان خود قرار داده و کم کم آب آن را فرو برند.

این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.

قند و نبات چه تفاوتی دارند؟

ماده ی اولیه همه آنها یکسان و از نوع ساکاروز است،

به همین دلیل خاصیت ملین و ضدنفخ بالایی دارد.

ماده اوليه در شکر، قند و نبات يکسان است. ولي کريستال‌هايي که در نبات ايجاد مي‌شود از نظر وضعيت فيزيکي و نوع کريستال‌هايشان با قند و شکر متفاوت است.

خاصيت قند و شکر با خاصيت نبات متفاوت است. نبات طبيعت گرم‌تري نسبت به قند و شکر دارد.

از اين رو  در مشکل‌هايي مانند دل‌درد، نفخ و… استفاده مي‌شود.

از نظر تجربي هم ثابت شده که مصرف نبات در بهبود اين علايم واقعا موثر است و حالت تلقيني ندارد.

اما متاسفانه از نظر علمي کاري روي آن انجام نشده است.

واقعيت امر اين است که گاهي جنس، فرمول بسته يا باز شيميايي مواد يکسان است. اما شکل فيزيکي آنها متفاوت است.

مثلا قند به هر شکلي که در بيايد قند است. مگر اينکه بسوزد و خاصيتش عوض شود.

پست های مرتبط

توت خشک و خواص بی نظیر آن !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *