ملون و خواص بینظیر آن برای سلامتی

ملون یا خربزه عسلی، از خانواده خربزه می باشد. و از نظر ظاهری شباهت زیادی به طالبی دارد .

دارای پوستی صاف و یک دست می باشد. که دارای رنگ زرد کم رنگ و کمی متمایل به سبز می باشد.

گوشت این میوه بسیار آب دار و به رنگ سبز کم رنگ است.

که از این میوه برای تهیه دسر هم استفاده می کنند.

برای رشد به نور و گرمای زیادی نیاز دارد. و در صورتی که در مناطق ابری و بارانی کاشته شود از نظر کیفیت و مزه تاثیر بدی می گیرد .

از نظر خواص ملون به خواص طالبی و خربزه بسیار نزدیک است .

این میوه بسیار ملین است و کاهش دهنده فشار خون می باشد.

برای این که از این خاصیت بهترین بهره را ببرید باید آن را قبل از غذا مصرف کنید.

در صورتی که همراه غذا مصرف شود باعث سوء هاضمه می شود و مشکلات گوارشی را به وجود می آورد .

سلامت قلب

فیبر موجود در این ملون ها به طور چشمگیری کلسترول بد در بدن انسان را کاهش می دهد. و از شما در مقابل تصلب شریان ها محافظت می نماید.

پتاسیم نقش گشادکننده ی عروق را دارد. و خطر حملات قلبی، بیماری های عروق کرونر قلب و … کاهش می دهد. همچنین سطح فشارخون را کنترل می کند .

پیشگیری از دیابت


پکتین و دیگر شکل های فیبر به تنظیم ترشح گلوکوز در جریان خون از انواع قندها و کربوهیدرات ها کمک می کنند.

ازاین رو پکتین موجود در ملون در پیشگیری از دیابت مؤثر است.

این یعنی همه ی بیماران دیابتی می توانند بدون خطر این ملون ها که گفته می شود قند خون را تنظیم می کنند را مصرف داشته باشند .

سلامت دستگاه گوارش


همه ی فیبرهای خوراکی، خصوصاً پکتین، به دفع مدفوع و حذف مشکلات گوارش کمک می کنند.

فیبر قابل حل باعث می شود احساس سیری کنید. و از پرخوری جلوگیری می کند.

به همین دلیل برای کسانی که یک رژیم غذایی سخت را دنبال می کنند مصرف ملون ها توصیه می شود .

پست های مرتبط

گالری عکس ملون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *