شیره انگور پرخاصیت!

شیره انگور با نام محلی دوشاب یکی از فرآورده‌های میوه پر طرفدار انگور است که شربت مانند و غلیظ می باشد.

در تولید صنعتی معمولا از انگورهای نامرغوب آخر فصل در مناطق انگور خیز ایران تولید می‌شود.

با این حال در بعضی مناطق به‌طور سنتی از انگورهای با کیفیت خوب جهت تولید این محصول شیرین و مطبوع استفاده می‌گردد.

شیره انگور از نظر مواد مغذی به میوه انگور نزدیک بوده و غنی از ویتامین‌های A، B و C است.

این ماده همچنین مقادیری از آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم را دارا می‌باشد.

ویژگی یک شیره انگور مناسب

۱- شیره‌انگور لازم نیست در یخچال نگهداری شود و چنانچه در بیرون یخچال کپک بزند و یا ترش شود شیره مناسبی نیست و آبکی بوده است.

۲- شیره‌های رقیق دارای رطوبت و آب بالاتر و قند کمتر هستند. بنابراین شیره‌ای که یک غلظت مناسب دارد دارای مواد مغذی بیشتری است و مقوی‌تر است.

۳- شیره مرغوب دارای رنگ شفاف بوده و نباید خاک آلود باشد.

۴- شیره انگوری که از انگورهای شیرین و مرغوب تهیه می‌شود کیفیت بالاتری دارد. از این رو بایستی این محصول را از جای معتبر و مطمئن تهیه کرد.

خواص شیره انگور

تقویت بنیه بدن در بیماران و بعد از زایمان

انرژی‌زایی از مهمترین خواص شیره انگور به‌حساب می‌آید.

بیمارانی که بر اثر عمل جراحی نحیف و ضعیف شده‌اند با مصرف شیره‌انگور تقویت می‌شوند.

این ماده همچنین برای زنانی که زایمان کرده‌اند مفید بوده و موجب تجدید قوای بدن می‌شود.

مصرف این شیره برای افرادی که بسیار لاغرند و ضعف عمومی دارند بسیار مفید است.

گفته شده این شیره به‌واسطه خاصیت انرژی‌زایی،

برای زمستان که بدن به انرژی برای گرم کردن خود نیازمند است مفید می‌باشد.

خون سازی

شیره انگور خون ساز است و خوردن آن به افرادی که به کم‌خونی دچار هستند توصیه می‌شود.

جوانی پوست و از بین بردن لک‌ها

خوردن شیره انگور موجب سلامت پوست می‌شود و استفاده موضعی آن بر روی پوست موجب از بین بردن لک‌ها و همچنین جوانی پوست می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *