خورشت کنگر ، خوشمزه و پر خاصیت!

خورشت کنگر هدیه نوبرانه فصل بهار یعنی کنگر کوهی است.

کنگر دارای خواص بیشماری است که میتوانید در اینجا بخوانید.

همانطور که از تصاویر پیداست، خورشت کنگر به دو صورت قرمز و سبز طبخ میشود.

همچنین این خورشت را میتوان با گوشت گوسفندی ، گوشت گاوی و یا حتی مرغ طبخ کرد.

این دو خورشت به دلیل دارا بودن کنگر از خواص بیشماری سرشار هستد. در ادامه با طرز تهیه با ما همراه باشد.

موادلازم خورشت کنگر

گوشت ماهیچه     ۵۰۰ گرم
کنگر     ۲ کیلوگرم
نمک و زردچوبه     به میزان لازم
آبغوره     ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
غوره    ¼ پیمانه
پیازداغ     ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
دارچین     به میزان لازم
زعفران     به میزان لازمخورش کنگر

خورش کنگر

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ می کنیم و سپس مقداری آب جوش روی آن می ریزم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
کنگر ها را پاک می کنیم و در مقداری روغن، با نمک و زردچوبه سرخ می کنیم.
وقتی گوشت نیم پز شد و کمی آب داشت، کنگرهای سرخ شده را به آن اضافه نموده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت و کنگر خوب بپزد.
آبغوره و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس غوره را نیز می ریزیم. (اگر غوره تازه بود آبغوره کمتری استفاده کنید.) سپس پیازداغ و دارچین و زعفران را هم می زنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا جا بیفتد.

در خورشت کنگر سبز، نعنا و جعفری هم به عنوان سبزی به خورشت اضافه می شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش کنگر

خورش کنگر جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
خورش کنگر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *