جعفری، سبزی ای با خواص بی نظیر!!

جعفری یکی از انواع سبزی های خوراکی فوق العاده پر خاصیت می باشد که برگ ها و ریشه ی آن سال ها برای درمان انواع دردها و بیماری ها استفاده شده است.

سبزی جعفری برای لاغری و کاهش وزن، قاعدگی و پریود شدن، درمان سنگ کلیه و کبد چرب به شهرت رسیده و برای زیبایی و سلامت پوست و مو عالی است.

طبیعت جعفری گرم و خشک است.

جعفری حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، پانتوتنیک اسید، کولین، فولات، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس می باشد.

خواص برگ و ساقه جعفري

۱- براي رفع لكه ها و جوش هاي صورت دم كرده جعفري را روي پوست صورت بماليد .

۲-براي روشن شدن رنگ پوست:

مقداري جعفري را در نيم ليتر آب به مدت ۵ دقيقه بجوشانيد و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئيد بعد از يك هفته پوست صورت شما روشن مي شود.

۳-دم كرده جعفري ضد تب است .

۴-دم كرده برگ جعفري براي بواسير و سنگ كليه مفيد است .

۵-خوردن چاي جعفري به هضم غذا كمك مي كند .

۶-بعد از خوردن سير براي برطرف كردن بوي دهان جعفري بجويد.

۷-جعفري نفس را خوشبو مي كند.

۸-براي درمان ضرب خوردگي و خون مدرگي له شده برگ و ساقه جعفري را روي عضو ضرب ديده بگذاريد .

عوارض و مضرات جعفری

دوران بارداری و شیردهی

زیاده روی در مصرف جعفری در دوران بارداری می تواند باعث افزایش انقباضات رحمی شده و خطر سقط جنین را افزایش دهد.

علاوه بر این به دلیل مطالعات کم درباره ی اثرات جعفری بر روی زنان شیرده گفته شده که:

بهتر است در دوران شیردهی از مصرف جعفری اجتناب شود.

جعفری در برخی افراد ممکن است باعث ایجاد حساسیت و واکنش های آلرژیک پوستی شود.

مقادیر بالا ویتامین K موجود در جعفری ممکن است با دارو های ضد انعقاد خون مانند وارفارین تداخل دارویی ایجاد کند.

پست های مرتبط

گالری عکس سبزی جعفری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *