گالری عکس شیرینی کشمشی

مواد لازم

آرد ۱ و ۲/۳ لیوان

پودر قند ۱ و ۱/۳ لیوان

کره ۱۵۰ گرم (یا روغن جامد)

تخم مرغ ۲ عدد

کشمش پلویی ۱/۲ لیوان

اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری یا وانیل

طرز تهیه

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایهشیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ،  پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.

پست های مرتبط

گالری عکس شیرینی نارگیلی
گالری عکس شیرینی مشهدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *