گالری عکس شیرینی دانمارکی

مواد لازم

آرد ۳ تا ۳٫۵ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

شیر ولرم ۱/۲ پیمانه

پودر خمیر مایه ۱٫۵ قاشق غذاخوری

شکر ۱/۴ پیمانه یا ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

زرده ی تخم مرغ ۱ عدد برای رومال شیرینی

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایه را به همراه ۲ قاشق شکر و کمی شیر ولرم با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه قرار بدین تا عمل بیاد.

در این فاصله آرد و وانیل را ۳ بار الک کنید تا در نهایت خمیر پوک تری داشته باشید. در ظرفی باقی مانده ی شیر و شکر , روغن مایع , ۲عدد تخم مرغ را بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس خمیر مایه رو هم به مواد اضافه کنین و هم بزنین.

بعد از اینکه این مواد مخلوط شدن کم کم آرد رو اضافه کنین و با دست هم بزنین. تا جایی آرد اضافه کنین که به دست نچسبه.

اگه احساس کردید که به مقدار بیشتری آرد نیازه حتما اضافه کنید فقط این کار رو کم کم انجام بدین تا خمیر سفت و خشک نشه. بعد از آماده شدن خمیر روی اونو با پارچه بپوشونید و یه جای گرم به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه قرار بدین تا ۲ برابر حجم اولیش بشه. من ظرف خمیرمو داخل یه پتوی مسافرتی پیچوندم تا گرم بمونه و پف کنه.

تهیه کرم شیرینی دانمارکی

مواد لازم

آرد ذرت یا آرد گندم  ۲ قاشق سوپخوری

شیر  ۵/۱ فنجان

کره ۵۰ گرم

شکر  نصف فنجان

زرده تخم مرغ  یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو  به مقدار کم

طرز تهیه

ابتدا زرده تخم مرغ و ۵۰ گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *