گالری عکس گل محمدی

گل محمدی در ایران معمولاً در مناطق مرتفع و خشک کشت می گردد (ارتفاعات بین ۲ تا ۳ هزار متر از سطح دریا) و استانهای اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گل محمدی در کشور می باشند. تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ است و به همین دلیل محصولی بسیار گرانبهاست.

فلانوئیدها و ترپن‌های موجود در گلبرگ‌های این گیاه، برای درمان افسردگی مفید بوده و به عملکرد قلبی و عروقی نیز کمک می‌کند.

خواص ضدHIV، آرام بخش و خواب آورو ضد دیابت و ضدپیری  از دیگر قابلیت‌های گل محمدی برشمرده شده استو همچنین  اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در عصاره این گیاه به رشد دندریت­‌های عصبی کمک می‌کند.

جالب است بدانید که استفاده از گلاب در مراسم سوگواری به دلیل خاصیت آن در التیام دل شکستگی یا داغداری است

ابن سینا درباره ارزش دارویی مربای گل سرخ در درمان بیماری سل و نتایج مفید آن سخن گفته است. گیاه شناسان معروفی همچون جالینوس، دیوسکوریه و پلین برای گل محمدی ارزش طبی فراوانی قائل بودند، به طوری که بر تأثیر گلاب در درمان ناراحتی‌های گوش، دستگاه گوارشی، عوارض پوستی و استخوانی اذعان داشتند و غرغره گلاب را برای زخم‌های دهان و لثه و تورم لوزه‌ها مفید دانسته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *