گالری عکس نان سنگک

مصرف نان برای بدن ما بسیار مهم و حیاتی است زیرا انرژی مورد نیاز بدن ما از کربوهیدرات تأمین می‌شود که همان مواد قندی نشاسته‌ای هستند که البته مواد قندی برای بدن مضر هستند و ما مواد قندی را پیشنهاد نمی‌کنیم و باید مواد نشساته‌ای را جایگزین مواد قندی بکنید. مواد نشاسته‌ای مانند برنج، نان، ماکارونی و… هستند که می‌توانند جایگزین مواد بشوند.

نان سنگک در صدر نان‌های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود. از ویژگی‌های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است. نان سنگک به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر، هضم آسانی داشته و بسیار مورد توجه متخصصان تغذیه است.شیوه پخت سنتی این نان و شکل و طعم متمایز آن از سایر نان‌ها باعث شده در فرهنگ و سفره ایرانی ارزش بالایی یافته و بخصوص برای صبحانه، وجود نان سنگک در اولویت قرار گیرد.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند و به همین دلیل مصرف نان سبوس‌دار به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های قلبی، عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد با وزن بالا توصیه می‌شود.
 بهترین نان از نظر غنای فیبریT نان سنگگ با مصرف روزانه ۳۰ گرم است.

پست های مرتبط

گالری عکس نان بربری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *