میوه پاپایا یک میوه بسیار خوشمزه می باشد که معمولا در ایران رواج ندارد و تقریبا تازه با آن آشنا شده ایم
پاپایا میوهای است که در تمام فصول یافت میشود و طعمی شیرین و بافتی کره مانند دارد. این میوه گلابیشکل حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر طول دارد و گوشت آن به رنگ نارنجی متمایل به صورتی یا زرد است. میوه پاپایا فواید بسیار زیادی برای پوست و مو دارد و نه تنها خود میوه که سایر قسمتهای آن نیز سرشار از خاصیت است. آنزیم پاپایا که Papain نام دارد، برای هضم پروتئین بسیار مفید است. پاپایا میوهای درختی است که بعضی افراد آن را به نام خربزه درختی نیز میشناسند و معمولا از عصاره آن در تولید آدامس استفاده میشود.