جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند،مردم تمام کشورهای جهان با مخلوط کردنه مرغ با مایه ای مخصوص و کباب کردن آن بر روی آتش،جوجه کباب مخصوص خود را تهیه میکنند، برای مثال هندی ها به تکه های مرغ ادویه تنوری و تند میزنند و آن را در تنور کباب میکنند به صورتی که پس از پخت ،جوجه کباب رنگی کاملا قرمز پیدا میکند. یا مردم مدیترانه،سس جوجه کباب خود را با زیتون چرخ کرده و فلفل دلمه ای کبابی و له شده تهیه میکنند.و میتوان به سس تریاکی ژاپنی ها و سس باربیکیو آمریکایی ها اشاره نمود.
مواد لازم
سینه مرغ ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
ماست یا روغن مایع ۱/۲ لیوان
زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک
زعفران دم کرده ۱/۳ لیوان
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت ۴ عدد
روغن مقدار لازم