عدس پلو از غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمون هست که در تمامی اقوام و خانواده ها پخت میشه. اما نمیدونم چرا محبوبیت نداره!
برای مطالعه خواص عدس و مشاهده بوته عدس گالری عکی عدس و گالری عکس بوته عدس را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو
عدس
گوشت چرخ کرده
برنج
کشمش
پیاز خلالی سرخ کرده و پیاز خام
نمک- فلفل- زردچوبه- دارچین
طرز تهیه
خوب قبل از همه چی عدس رو میزتریم تا بپزه وقتی پخت اون رو آبکش نمیکنیم.
برنج رو به آب در حال جوش اضافه میکنیم و وقتی چندتا قل خورد عدس رو با آب به اون اضافه میکنیم و سپس بعد از اینکه برنج مغز پخت شد با هم آبکش میکنیم و میزاریم تا دم بیاد کمی دارچین هم به روی برتجمون اضافه میکنیم تا طعم و بوی اون رو عالی کنه.
گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه رو با پیاز خام رنده شده خوب ورز میدیم و به صورت گلوله های کوچیک در میاریم و سرخ میکنیم.
کشمش خوب شسته شده رو کمی در روغن تفت میدیم.
وقتی برنج آماده شد اون رو در دیس میکشیم و با گوشت قلقلی و پیاز سرخ شده و کشمش تزیین میکنیم.