گالری عکس کیک هندوانه ای

شب یلدا از شبهای خاص ایرانیان است و در این شب با جمع شدن کنار یکدیگر لحظات خوبی را برای خود رقم میزنند. در این شب هندوانه و انار در صدر مجلس هستند و تزیین سایر خوردنی ها به شکل انار و هندوانه انجام میشود. یکی از این ایده ها تزیین کیک به صورت هندوانه است که ما در اینجا طرز تهیه آنرا توضیح میدهیم. امیدواریم این کیک را تهیه نموده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

مواد لازم

کیک اسفنجی
خامه فرم گرفته
رنگ خوراکی سبز
رنگ خوراکی قرمز
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه
کیک اسفنجی رو به دو قسمت تقسیم می کنیم.
سپس هر قسمت رو مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تیکه کیک برش خورده داریم.
برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک رو روی صفحه گردون  قرار می دیم و روی آن خامه ریخته و  با پالت صاف می کنیم .
سپس لایه دوم رو روی اون قرار می دیم و مجددا خامه می ریزیم و صاف می کنیم .
و در نهایت لایه سوم رو قرار داده و کمی کیک رو فشار می دیم .
قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک رو با چاقو برش می دیم .
و درنهایت با خامه تمام کیک رو صاف می کنیم.
در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک رو در یخچال قرار می دیم و بعد مجددا صاف می کنیم ، چون با این روش بهتر صاف می شه .
یه مرحله دیگه باید با خامه صاف بشه تا شکل قشنگ تری داشته باشه .
رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می کنیم . با خلال دندون کمی از رنگ رو برداشته و به خامه می زنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
برای اینکه رنگ قرمزتون خوش رنگ بشه ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) …
داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر اونو کمی برش می دیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشه با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.
برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم…
شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .
سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .
بعد اونا رو روی هندوانه بچینید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *