گالری عکس کره

قرنها است انسان كشف كرده است ، با زدن سرشير ماده اى محكم و خوشمزه به دست مى آيد كه وقتى نزديك آتش شود زود آب مى شود و عطرى به غذا مى دهد. اين ماده كره است . تكنولوژى جديد براى ساختن ، ماشينهاى مخصوصى اختراع كرده است كه به طور خود كار كره ساخته شده و قالب مى شود و در كاغذهاى مخصوص حفظ مى گردد.

ترکیب کره با مربا، عسل و برای بعضی سلیقه ها با پنیر، خیلی از افراد را برای گذاشتن این ماده غذایی سر میز صبحانه وسوسه می کند اما بد نیست بدانید انتخاب کره مناسب کار ساده ای نیست و حساسیت های خاص خود را دارد.

خواص کره

۱- جلوگیری از عفونت های قارچی
۲- ایجاد تعادل هورمونی
۳- مفید برای پوست
۴- محافظت در برابر آسیب های سلولی
۵- ایجاد قدرت در عضلات
۶- از ایجاد تومور جلوگیری می کند

عوارض جانبی کره

این ماده ی خوراکی در مقادیر متعارف تاثیرات سوئی بر سلامتی شما ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *