کدو سبز، از لحاظ علم گیاه شناسی ، در بخش میوه ها جای دارد ولی از نظر آشپزی و خورد و خوراک در بخش سبزیجات قرار دارد.این خوراکی دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی ویتامین ها و مواد مغذی فراوانی است که در پایین آوردن چربی خون و لاغری نیز مفید می باشد.
مواد مغذی در کدو
خواص كدو سبز:
• كدو سبز، در درمان آسم موثر است و بخاطر داشتن ويتامين C ، حاوي آنتياكسيدان قويميباشد و ضد التهاب است.
• در درمان برخي از بيماريهاي ناشي از كمبود ويتامين C مانند اسكوربوت موثر است.
• از ابتلا به بیماری ام.اس پيشگيري ميكند.
• به خاطر داشتن آب فراوان (بيش از ۹۸ درصد) ميتواند براي افرادي كه داراي رژيم غذايي هستند، ماده غذايي مناسبي باشد.
• كدو سبز داراي مقدار مفيدي فولات، پتاسيم و ويتامين A است كه بدن به آنها نياز دارد.
• كدو سبز داراي ويتامين C و لوتئين است كه هر دوي آنها براي چشم مفيد ميباشند.
• از لحاظ طب قديم، سرد و خنك كننده است و از لحاظ شيميايي بدن را قليايي ميكند.
• تخم كدوي خام، كرم روده را دفع ميكند و براي رفع يبوست و اختلالات گوارشي مفيد است.
• پوست خشك شده آن براي درمان بواسير و خونريزي معده و روده مفيد است.
• كدو و تخم آن در پيشگيري از سرطان ريه بسيار موثر است.
• براي زخم روده و مثانه و سوزش ادرار، تخم كدو را مصرف كنيد.
• سرفه را درمان ميكند و روغن آن براي رفع دلپيچه مفيد است.