گالری عکس ژله چند طبقه رنگارنگ

ژله جزء دسرهای مورد علاقه بسیاری از افراد است و به دلیل رنگارنگی و زیبایی، جلوه خاصی به سفره ها میدهند.بنابراین برای تزیین سفره های مهمانی و افطاری خود، درست کردن ژله های رنگی چند طبقه و یا ژله رنگین کمان را فراموش نکنید.در اینجا میخواهیم طرز تهیه ژله رنگین کانی را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم
پودر ژله هاي
انگور يا شاتوت(براي بنفش)
بلوبري،تمشك آبي(براي آبي)
ليمو يا كيوي(براي سبز)
موز يا آناناس(براي زرد)
پرتقال(براي نارنجي)
آلبالو يا انار(براي قرمز)
بستني ليواني وانيلي:۲ عدد

طرز تهیه

برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و ۱/۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس ۱/۲ لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

ژله را داخل قالب بریزید و حدود ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود ، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ).

نصف باقی مانده پودر ژله را با ۱/۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با ۱/۲ لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی ان بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید.

پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد ، برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.

نکته ها : در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد ، با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند ؛ میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده سرو کنید.

پست های مرتبط

گالری عکس انواع ژله لیوانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *