پیاز از قدیمیترین سبزیهایی است که بشر استفاده میكند. از این سبزی نهتنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به كار میبردهاند .
پیازها باید دور از سیبزمینی قرار داده شوند چون میتوانند رطوبت سیب زمینی و گاز اتیلن را جذب کنند و این باعث میشود که زودتر فاسد شوند.
خوردن پیاز خام به همراه غذا ، مخصوصا برنج. پیاز برای هضم غذا بسیار مفید است و بدن را قوی میکند. برای همین سعی کنید حتما در غذا های دیر هضم از این گیاه استفاده کنید. پیاز خاصیت ضد باکتری دارد پس سعی کنید در حین مسافرت حتما پیاز بخورید.
پياز انواع مختلف دارد مانند پياز سفيد ،پياز بنفش ، پياز قرمز و يا مخلوطي از قرمز و بنفش .
خواص پیاز
۱ – پیاز ضدانعقاد است
۲ – پیاز ضد سرطان است
۳ – پیاز خونساز است
۴ – پیاز استخوان ساز است
۵ – پیاز ضددرد است
۶ – پیاز ضدفشارخون است