گالری عکس نون خامه ای

در بین انواع شیرینی های تر، نان خامه ای یا همان شیرینی نارنجک یکی از محبوب ترین هاست. بسیاری فکر می کنند که طرز تهیه نان خامه ای کار دشواری است، اما این دستور ساده که برای شما فراهم کرده ایم، شما را با راز و رمزهای تهیه این شیرینی محبوب آشنا می کند.

مواد لازم:

آرد=۲۰۰ گرم
تخم مرغ=۴-۵ عدد
روغن=۲ قاشق سوپخوری
آب=یک و یک دوم فنجان
شکر=یک قاشق سوپخوری
وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر قند=۳/۲ فنجان
خامه=۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت ۴۰۰ درجه به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.

 

پست های مرتبط

چرا نباید شیرینی خامه ای و شیرینی تر بخوریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *