گالری عکس ناگت مرغ

ناگت مرغ به صورت بسته بندی در رنگها و مارکهای مختلف در سوپر مارکت ها وجود داره و به دلیل راحتی و خوشمزگی ناگت اکثر افراد خصوصا خانم های شاغل به خرید آنها علاقه نشون میدن اما بهتره که این ناگت های خوشمزه را در خانه و با مواد اولیه سالم و تازه طبخ کنیم تا هم از خوردن آن لذت ببریم و هم نگران عوارض ناشی از غذاهای آماده نباشیم.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ

مرغ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران

پنیر پیتزا ۱۵۰گرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید

نمک فلفل به مقدار کافی

پفک یک بسته متوسط

پودر سوخاری یک استکان

تخم مرغ دوعدد

کنجد ۵ یا ۶ ق غذا خوری

خردل به دلخواه

طرز تهیه ناگت مرغ

مرغ چرخکرده .پنیر پیتزا رنده شده وسیر وپیاز رنده شده سس تند ونمک وفلفل را یا خوب چنگ بزنید یا در غذا ساز دو دقیقه بزنید تا مواد حسابی مخلوط شوند. مواد چسبناکی بدست میاد سپس برای ده ذقیقه در یخچال قرار بدید.

بعد پفک را خوب له کنید تا تقریبا مثل پودر سوخاری شود. کمی درشت تر هم اشکالی نداره و کنجد را هم مخلوط پفک کنید.

تخم مرغها را هم خوب بزنید به اندازه نوک قاشق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کنید به تخم مرغها اضافه کنید .
مواد ناکت را از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته (مقداری آب سرد کنار دستتان بگذارید تا وقتی میخواهید از مواد ناگت بردارید دست خودتون را کمی نمناک کنید که مواد زیاد به دستتان نچسبد) بعد با انگشت شستتون کمی ناکت را پهن کنید و بعد در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک و کنجد میغلطانیم.

ودر روغن مایع که در ظرف کوچکی ریخته ایم و خوب داغ شده انداخته و خوب سرخ میکنیم. بهتر است زیره شعله متوسط باشه تا ناگت مان خوب ترد و مغر پخت شود. سپس در دیس چیده و هر مخلفاتی که دوست دارید کنارش چیده و با نان باگت که کمی بر حسب ذائقه از خردل به روی نان باگت کشیده و ناکتها را با خیار شور گوجه وکاهو میل کنید بسیار لذیذ وخوشمزه است نوش جانتون.

پست های مرتبط

بریونی اصفهان!
ویفر چه ویژگی هایی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *