گالری عکس مربای هویج

مواد لازم برای پخت مربای هویج

هویج ۵۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲ لیوان

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

خلال بادام و پسته در صورت تمایل مقداری

هل مقداری

طرز تهیه

هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۲ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته و هل را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است.

پست های مرتبط

مربای بالنگ،پاستیلی و خوشمزه!
مربای توت فرنگی، خوشمزه و خوشرنگ!
گالری عکس مربای زردآلو
گالری عکس مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *