گالری عکس مربای زردآلو

مواد لازم برای مربای زردآلو
زردآلوی سفت یک کیلو
شکر ۹۰۰ گرم
گلاب نصف استکان
زعفران آبگرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو کمی

طرز تهیه مربای زردآلو

اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده ایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

پست های مرتبط

مربای بالنگ،پاستیلی و خوشمزه!
مربای توت فرنگی، خوشمزه و خوشرنگ!
گالری عکس مربای هویج
گالری عکس مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *