مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونهای این روزها انگور پیدا میشه، میتونید یه مقدار کم مربای انگور درست کنین و امتحان کنید و اگه دوست داشتین مرتب و تازه تازه اونو تهیه کنین و از خوردنش تو وعده صبحونه در کنار خانواده عزیزتون لذت ببرین.
مواد لازم:
انگور مجلسی دونه درشت ۰٫۵ کیلو
شکر ۰٫۵ کیلو
آب ۳ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
طریقه تهیه ؛
شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون میریزیم و میذاریم بجوشد. بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمیداریم و از صافی رد میکنیم. دوباره شربت صاف شدهرو روی شعله گاز میذاریم و اجازه میدیم کمی غلیظ شه.
تو این فاصله، انگورهامونو میشوریم و دونه دونه از بندش جدا میکنیم و انگورهای درشتتر رو از وسط نصف میکنیم.
بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش میریزیم و میذاریم تا شربتمون قوام بیاد. در آخر هم آبلیمو و وانیلمون رو به مربا اضافه میکنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمیداریم و میذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.
نکته : این مقدار شکر برای همین مقدار انگور دون شده ست (بدون چوب و دم). من خودم ترجیح میدم که کم شیرینتر باشه مربام و حدود ۴۰۰ گرم شکر بیشتر نمیریزم، حالا دیگه اندازه شیرینی مربا به خود شما بستگی داره.