گالری عکس ماکارانی

مواد اولیه

ماکارونی

گوشت چرخ کرده یا مرغ (بستگی به علاقه دارد.)

رب گوجه فرنگی

پیاز

فلفل دلمه ای و قارچ (در صورت تمایل)

نمک و فلفل و زردچوبه

سیب زمینی برای ته دیگ

طرز تهیه

ابتدا داخل قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.

ماکارونی را پس از ده دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود. پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پیاز طلایی شود بعد از تفت پیاز  گوشت چرخ کرده یا مرغ را اضافه می کنیم

بعد از سرخ شدن گوشت چرخ کرده یا مرغ  قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد بعد از اینکه قارچ خوب تفت داده شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنیم تا خوب مواد مزه دار شود.

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید.

به همین صورت داخل قابلمه را با ماکارونی و مایه مخصوص پر کنید ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت نیمساعت الی ۴۵ دقیقه ماکارونی دم بکشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *