گالری عکس ماش

ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.

توصیه امام رضا (علیه السلام) به خوردن ماش:

امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : ماش تازه رادرفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال .

توصیه های طب سنتی در مورد ماش

۱.طبع ماش کمی سرد و خشک است.

۲. استفاده زیاد آن باعث زیادشدن خلط آن میشود.

۳. خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد.

۴٫  کسانی که مبتلا به بیماری دستگاه گوارش میباشند از ماش کمتر استفاده کنند.

۵. ضماد آرد ماش برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار میرود.

۶.یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شدهاند ماش و برنج کمچربی است.

۷.برای درمان ورم ماش تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخممرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید.

۸. ماش التهابهای صفرا را از بین میبرد.

۹٫  تسکین دهنده سرفه است.

۱۰٫ خوردن زیاد ماش برای دندانها مضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *