لوبیاقرمز که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد.
خواص لوبیا قرمز
- مصرف لوبیا قرمز موجب سلامت دستگاه گوارش میگردد.
- مصرف لوبیا قرمز سلامت قلب و عروق را به همراه دارد.
- با مصرف لوبیا قرمز وزن خود را کنترل کنید.
مانند تمام حبوبات، لوبیا قرمز جزء ایده آل اغلب رژیم های غذایی کنترل کننده ی وزن است که به کاهش یا جلوگیری از افزایش وزن کمک می کند. محتوای پروتئین بالای موجود در لوبیا قرمز موجب شده است که این ماده ی غذایی تبدیل به یک ماده ی سیر کننده شود؛ به این معنی که شما پس از خوردن آن به مدت طولانی تری احساس سیری و پُری می کنید.
- لوبیا قرمز از سرطان جلوگیری میکند.
- لوبیا قرمز در برابر دیابت از شما محافظت میکند.