گالری عکس فندق بو داده

آجیل هر ترکیبی داشته باشد همه ما انواع بوداده و طعم دار آن را به علت خوشمزه بودن ترجیح می دهیم. اما بو دادن در حقیقت چییست و چطور انجام می گیرد؟ بو دادن فرآیندی است که طی آن با استفاده از حرارت مستقیم و بدون استفاده از روغن و آب به عنوان انتقال دهندگان حرارت، مواد غذایی خشک و پخته می شوند. بر خلاف دیگر روش های حرارت دهی و پختن خشک، بو دادن به منظور خشکاندن و پختن دانه ها (مثل گندم، ذرت و شاهدانه) و مغز دانه ها (مثل پسته و تخمه) استفاده می شود. در حین بو دادن دانه ها را کاملا مخلوط می کنند تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شود.

بودادن مغزها تاثیر منفی بر مغزها دارد که عبارت اند از:

  • اثرات منفی بودادن بر ارزش غذایی مغزها
  • تاثیر منفی بودادن بر چربی مغزها
  • تاثیر منفی بودادن بر پروتئین مغزها
  • تاثیر منفی بودادن بر ترکیبات قندی مغزهابنابراین سعی کنیم مغزها را به صورت خام مصرف کنیم تا از خواص عالی آنها بهره مند شویم.

به منظور دیدن عکسهای فندق و خواندن خواص فندق میتوانید گالری عکس فندق را مطالعه نمایید.

پست های مرتبط

فندق، خوراکی با ارزش غذایی بالا در دوران بارداری!
گالری عکس درخت فندق
گالری عکس فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *