گالری عکس سوپ رشته

سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ سرماخوردگی است به این معنی که بیشتر در فصل پاییز و زمستان که بازار سرماخوردگی و آنفولانزا داغ است تهیه و مصرف می‌شود. برای تهیه سوپ رشته فرنگی به رشته فرنگی یا ورمیشل نیاز دارید که نوعی رشته تهیه شده از خمیری از آرد گندم، نشاسته یا آرد برنج است و در سایزهای متنوع تهیه می‌شود. معمولا این سوپ را با سبزیجات متنوع، آب مرغ و سینه مرغ تهیه کرده و ادویه‌جات کمی در آن می‌ریزند تا برای فرد سرماخورده ایجاد سرفه و ناراحتی نکند.

مواد لازم:

مرغ

سیب زمینی

هویج- نخود فرنگی- ذرت

پیاز کوچک

رب و نمک و فلفل و زردچوبه

آبلیمو

رشته سوپ یا ورمیشل

جو (در صورت تمایل)

طرز تهیه سوپ:

  1. برای تهیه این سوپ ابتدا سینه مرغ را همراه با کمی زردچوبه، نمک و ۱ پیاز بپزید.
  2. وقتی مرغ پخته شد، آب آن را صاف کنید و داخل قابلمه بریزید.
  3. پیاز ریز خردشده را داخل آب مرغ ریخته و اجازه‌دهید با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.
  4. پس از نیم ساعت، سیب زمینی نگینی خردشده را همراه با پوره گوجه فرنگی و ۱ قاشق رب گوجه‌فرنگی به سوپ اضافه کنید.
  5. بعد از نیم ساعت کنسرو سبزیجات شامل هویج نگینی، نخودفرنگی و ذرت را به سوپ اضافه کنید.
  6. وقتی کامل جا افتاد، مرغ پخته‌شده و حدود ۱۵ دقیقه بعد، رشته فرنگی یا ورمیشل را به سوپ اضافه کنید.
  7. بعد از پخت کامل سوپ، آبلیمو را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
سوپ رشته فرنگی را با لیمو ترش برش‌زده و کمی جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل بسیار خوشمزه و مقوی است و عمده طعم آن به آب مرغ، پوره گوجه‌فرنگی و مدت زمان پخت آن بستگی دارد. بهتر است از ابتدا حرارت کم باشد تا آب مرغ تمام نشود و نیازی به اضافه‌کردن آب ساده نباشد زیرا سوپ شما بی‌مزه خواهد شد. حرارت کم و مدت پخت طولانی، به بهتر جا افتادن و خوشمزه‌تر شدن سوپ شما کمک زیادی می‌کند. نوش جان.می‌توانید از قارچ ورقه‌ای خردشده نیز در تهیه این سوپ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *