گالری عکس دلمه بادمجان

مواد لازم برای دلمه بادمجان

بادمجان دلمه ای

لپه

برنج نیم پز

گوشت چرخ کرده

سبزی دلمه

پیاز سرخ شده

رب گوجه فرنگی

نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه دلمه بادمجان

  1. برای تهیه دلمه بادمجان ابتدا داخل بادمجان‌ها را خالی کنید.
  2. پیاز را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  3. به پیاز مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید و باهم تفت دهید.
  4. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز داغ و نمک فلفل زردچوبه تفت دهید و کمی رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.
  5. سبزیجات معطر، برنج و لپه را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
  6. شکم بادمجان‌هایی که خالی کرده‌اید را نیز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و باز مواد را کمی تفت دهید.
  7. مقدارکمی آب به مایه دلمه اضافه کنید و حرارت را بیشتر کنید تا آب کمی بجوشد و مزه مواد با هم ترکیب شوند.
  8. وقتی آب مواد کمی کشیده شد، داخل بادمجان‌ها را با مواد آماده‌شده پر کنید و داخل قابلمه کنار هم بچینید.
  9. حالا برای دلمه‌‌ها یک سس گوجه‌فرنگی خوشمزه درست کنید به این ترتیب‌که؛ابتدا کمی پیازداغ درست کنید و آن را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس به آن مقداری رب‌گوجه‌فرنگی و پوره گوجه‌فرنگی اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس این سس را روی دلمه‌ها بریزید.
  10. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا آب داخل قابلمه بجوشد و تبخیر شود و کم‌تر از یک استکان از سس کف قابلمه باقی بماند.
  11. دلمه بادمجان را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *