گالری عکس خربزه

فواید خربزه

  •  خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
  • خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
  •  خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
  • خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
  •  خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
  • بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
  • خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.
  • خوردن ۸ گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند.
  • از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

خواص تخم خربزه

 مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت ادرار آور، نرم کنندهو افزایش دهنده میل جنسی است.

تخم خربزه طبیعت گرم داشته و دارای چربی، پروتئین، آهن و ویتامینE است و مانند تخم کدو ادرارآور، پاک کننده کلیه، مثانه و کبد، مسکن سوزش مجاری ادرار، ملین و افزایش دهنده میل جنسی است و برای تب های شدید مفید است.

مضرات مصرف خربزه:

  • خوردن خربزه کال در کسانی که معده ای ضعیف دارند ممکن است تولید اسهال کند و خلط را افزایش دهد.
  • هر یکصد گرم خربزه، ۸ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.
  • این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
  • زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می کند.
  • ‫زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ ﺷﻮد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *